Vacature

Metaalbewerker

Apparatenbouwer

Plaatbewerker

 

Ozephius
Wij zoeken voor ons productiebedrijf in Oud-Beijerland enkele gemotiveerde ALLROUND METAALBEWERKERS EN – APPARATENBOUWERS.

Ozephius Stainless BV is (sinds 1961) gespecialiseerd in het op klantspecificatie fabriceren van zeer uiteenlopende producten in RVS, Aluminium, Super Duplex en Nikkellegeringen. Van eenvoudige toelevering tot complete en complexe apparatenbouw, skidbouw, machinebouw en drukvaten. Specialisatie in Duplex- en Super Duplex toepassingen. Indien gewenst inclusief detailengineering. Onze werkplaats is ca. 3.500 m2. Wij zijn met ca. 20 medewerkers, waarvan ca. 15 in onze werkplaats.

Wegens pensionering van enkel van onze medewerkers en voorzienbare uitbreiding van onze activiteiten hebben wij de komende tijd plaats voor nieuwe medewerkers.

Bent u een gemotiveerde metaalbewerker of -apparatenbouwer met ervaring in het bewerken van RVS?

Bij ons zult u altijd in een schone werkomgeving werken. Wij verwerken geen koolstofstaal!

Onze medewerkers blijven i.h.a. zeer lang bij ons. Dat zien wij als een compliment en bewijs voor de goede sfeer en werkomstandiogheden.

Neem dan contact op met ons via vacatures@ozephius.nl of stuur ons uw gegevens.

Wij komen graag direct met u in contact om te bezien of we bij elkaar passen.

Kent u iemand in uw omgeving, waarvan u denkt dat diegene de skills heeft? Breng hem/haar met ons in contact. Bij gebleken geschiktheid zullen wij u met alle liefde belonen met een eenmalige beloning van €500. Is diegene na 12 maanden nog steeds bij ons werkzaam en gaan we hem/haar een vast dienstverband aan, dan ontvangt u nogmaals een beloning. Wij maken dan met plezier nog eens €1.000 aan u over.

Opleiding:

Vakmanschap door opleiding of ervaring.

Functieeisen:

Positieve instelling.

Ervaring met Roestvaststaal.

Redelijke tot goede beheersing van de Nederlandse taal.

Keramisch stralen
Aluminium
Wij bieden:

Een technische schone en goed verzorgde werkomgeving binnen een financieel sterke onderneming. Een prettige werksfeer, steeds gericht op vooruitgang. Nette salariëring en binnen 12 maanden, na bewezen geschiktheid een vaste baan.

DE MENSELIJKE MAAT staat bij ons voorop.

Wij vragen:

Een fijne collega voor ons productieteam.

Show Buttons
Hide Buttons