Over Ozephius

Ozephius staat al ruim vijftig jaar voor pionieren. Als niemand durft, steken wij onze nek uit. Het was Jan Ozephius sr. die in 1961 dit familiebedrijf begon. Toen waren het nog veelal koperen vaatjes. Later werd hij een van de eerste producenten van RVS apparaten e.d. voor de melkindustrie, jeneverstokerijen en petrochemie.

Ozephius
Historie

In 1984 nam de huidige eigenaar, ir. Jan Ozephius jr. het stokje over. Er werd al snel besloten om geheel te stoppen met het bewerken van Koolstofstaal. Ozephius specialiseerde zich tegelijkertijd verder op Nikkellegeringen; naast RVS en Aluminium. Omzet en complexiteit van projecten namen snel toe. Deze ontwikkeling gaat nog steeds verder. De afgelopen jaren is een groot aantal nieuwe certificeringen behaald.

Topkwaliteit

Topkwaliteit leveren is ons hoogste doel. Daarmee proberen wij onszelf steeds weer in technische haalbaarheid te overtreffen. Met uw lastige, schier ondoenlijke klus beleven wij onze mooiste momenten. Maar natuurlijk wilt u een u passende prijs. Mits kwaliteit gevraagd is, helpen wij u graag!

Ozephius
Ozephius
Ozephius
Toekomst

In 2015 werd fors geïnvesteerd in o.a. uitbreiding van de lasersnij-capaciteit. Voor 2016 en 2017 staan ook weer mooie nieuwe ontwikkelingen op stapel. Dynamiek is kenmerkend voor Ozephius’ bedrijven.

Show Buttons
Hide Buttons