Machinebankwerker – Draaier/Frezer/Kotteraar -Conventioneel

Ozephius
Wij zoeken voor ons productiebedrijf in Oud-Beijerland een ERVAREN machinebankwerker; conventioneel, Roestvaststaal.

Ozephius Stainless BV is (sinds 1961) gespecialiseerd in het op klantspecificatie fabriceren van zeer uiteenlopende producten in RVS, Aluminium, Super Duplex en Nikkellegeringen. Van eenvoudige toelevering tot complete en complexe apparatenbouw, skidbouw, machinebouw en drukvaten. Specialisatie in Duplex- en Super Duplex toepassingen. Indien gewenst inclusief detailengineering. Onze werkplaats is ca. 3.500 m2. Wij zijn met ca. 25 medewerkers.

Wij zijn op zoek naar een zelfstandig werkende machinebankwerker. Ons machinepark is geheel conventioneel. De werkstukken variëren van eenvoudig tot complex. Op onze website ziet u een kleine greep uit wat wij zoal fabriceren.

Heeft U de skills, neem contact met ons op. Wij komen graag met u in gesprek.

Kent u iemand in uw omgeving, waarvan u denkt dat diegen de skills heeft? Breng hem/haar met ons in contact. Bij gebleken geschiktheid ullen wij u met alle liefde belonen met een eenmalige beloning van €500. Is diegene na 12 maanden nog steeds bij ons werkzaam, dan ontvanmgt u nogmaals een beloning. Wij maken dan met plezier €1.000 aan u over.

Opleiding:

Vakmanschap door opleiding of ervaring.

Functieomschrijving:

Draaien, frezen, kotteren van handzame werkstukken in grote variatie. Geen massawerk!

Alle met conventionele machines. Geen CNC.

PARTTIME is bespreekbaar.

Keramisch stralen
Aluminium
Functieeisen:

Positieve instelling.

Ervaring met Roestvaststaal.

Redelijke tot goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wij bieden:

Een technische omgeving in een financieel sterke onderneming. Een prettige werksfeer, steeds gericht op vooruitgang. Nette salariëring en na 6 maanden bewezen geschiktheid uiteindelijk een vaste baan.

DE MENSELIJKE MAAT.

Wij vragen:

Een fijne collega voor ons productieteam.

Show Buttons
Hide Buttons