Duplex & Super Duplex

Super Duplex RVS heeft een combinatie van unieke chemische- en mechanische eigenschappen. Met name in offshore industrie, petrochemische industrie en in extreem koude omstandigheden wordt Super Duplex RVS steeds vaker toegepast. Ook daar waar de condities het zwaarst en het meest extreem zijn, is Ozephius op haar plaats. Ozephius heeft ruim 30 jaar ervaring in het bewerken en lassen van deze “superlegeringen” voor de meest uiteenlopende toepassingen.

Duplex
Vereiste procedures

De lassers van Ozephius beheersen alle specialistische vaardigheden die onmisbaar zijn bij het lassen van Duplex en Super Duplex RVS. Vanwege de zeer kritische (50/50 austenitische/ferritische) structuur van deze materialen zijn ervaring, kundigheid en discipline van Ozephius medewerkers van groot belang.

Duplex
Bewerking en lassen

Ondeugdelijke bewerking en lassen van deze materialen zal de materiaaleigenschappen teniet doen en dit kan grote schade veroorzaken. Wij eisen daarom het hoogst haalbare vakmanschap en maximale kunde van onze medewerkers.

Duplex
Certificering
Ontwerptrajecten

Door zelden “nee”te verkopen leerden we al jaren geleden Duplex en Super Duplex RVS kennen. Wij behoorden tot de eerste bedrijven die dit materiaal bewerkten t.b.v. de petrochemische industrie. Met alle lastige fabricagetechnische aspecten: Lassen met behoud van de duplex-structuur, vervormen met beleid, verspanen met geduld. Heden ten dage zijn we gekend bij verschillende bedrijven in de offshore sector. Ozephius noemt zich na alle jaren schoorvoetend Super Duplex specialist. Onze klanten mogen bepalen of dit terecht is! Ozephius Development BV is u desgewenst ook graag van dienst bij uw ontwerpkeuzes.

Bewaren

Show Buttons
Hide Buttons