Certificering

Ozephius is bekend met alle mogelijke certificaten in haar vak. We kennen de regels en weten hoe we met de strengste wetgeving om dienen te gaan. Altijd ten dienste van een optimale kwaliteit. Is het niet duidelijk welk certificaat u nodig heeft en wat de consequenties zijn voor uw product? Vraag het ons en wij nemen ‘de papierwinkel’ uit uw handen.

 Ozephius is bijvoorbeeld hermerkbevoegd met het G0304 certificaat verstrekt door Lloyd’s Register. Hiermee is Ozephius in staat om RVS materiaal te hermerken (overstempelen). Herwaarmerken betekent een verhoogde materiaalidentificatie. Enkele andere voorbeelden van certificaten welke Ozephius in bezit heeft:

lr_logo

Lloyd’s Register
G0304

isologo1

ISO 3834-2

isologo2

ISO 9001 = ISO 14001

vakleiden

Kenteq Erkend Leerbedrijf

Norsok

De Norsok normen zijn bij Ozephius bijna dagelijks werk. De Norsok normen zijn ontwikkeld door de Noorse olie-industrie om maximale veiligheid, toegevoegde waarde en kosteneffectiviteit te garanderen voor de activiteiten en ontwikkelingen in de olie-industrie. Bovendien gelden de Norsok normen steeds meer als leidraad binnen de wet- en regelgeving.

Certificering

Bewaren

Show Buttons
Hide Buttons