Vacature – Werkvoorbereider / Calculator

Ozephius
Wij zoeken voor ons productiebedrijf in Oud-Beijerland een ERVAREN werkvoorbereider / calculator

Ozephius Production BV is (sinds 1961) gespecialiseerd in het op klantspecificatie fabriceren van zeer uiteenlopende producten in RVS, aluminium en nikkellegeringen. Van eenvoudige toelevering tot complete en complexe apparatenbouw, skidbouw, machinebouw en drukvaten. Specialisatie in Duplex- en Super Duplex toepassingen. Indien gewenst inclusief detailengineering. Onze werkplaats is ca. 3.500 m2. Wij zijn met ca. 35 medewerkers.

Opleiding:

HTS Werktuigbouw of MTS met bewezen track-record.

Functieomschrijving:

U werkt samen met de huidige werkvoorbereider nieuwe opdrachten uit t.b.v. onze werkplaats. Daarbij is kennis en ervaring met RVS een must. U werkt offerteaanvragen uit t.b.v. onze calculatieafdeling en verkoop.

Keramisch stralen
Aluminium
Functieeisen:

Wij zoeken een echte techneut met kennis van en ervaring met lasprocedures, PED, apparatenbouw en algemene metaalbewerking. Goede communicatieve vaardigheden. Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wij bieden:

Een technische omgeving in een financieel sterke onderneming. Een prettige werksfeer, steeds gericht op vooruitgang. Nette salariëring en na 6 of 12 maanden bewezen geschiktheid uiteindelijk een vaste baan.

Wij vragen:

Een pro-actieve instelling. U wacht niet af, maar pakt aan. Accuratesse; ook onder druk, wanneer dat nodig is. Collegialiteit; u werkt samen met een hecht team.

Show Buttons
Hide Buttons